|
Ta metoda jest skuteczna? Jak długo działa, czy mogą występować nawroty tej choroby po zabiego wysuszania?...(więcej) |
Forum
- przeglądasz wątek Ogólne/Wysuszanie hemoroidów
| Tytuł: | Wysuszanie hemoroidów |
| Autor: | Zuza70 12.5.2010, 04:52 |
| Cześć, pomóżcie ! Jutro mam mieć zabieg zakładania gumek na hemoroidy. Czy to boli, jak długo się z tym chodzi? | |
| Autor: | narcyz 12.5.2010, 04:52 |
| Ja też miałem taki zabieg ?metoda Barrona. Przy zakładaniu nie bolało mocno, ale później cały czas czułem te gumki na odbycie. Żeby nie zwariować ciągle łykałem środki przeciwbólowe. | |
| Tytuł: | Wysuszanie hemoroidów - bóle |
| Autor: | Agatka 12.5.2010, 04:52 |
| Mój mąż miał ten zabieg i podczas niego mało nie zemdlał z bólu, a potem przy wypróżnianiu jedna gumka mu zaraz odpadła. | |
| Tytuł: | Wysuszanie hemoroidów - skuteczne? |
| Autor: | Szczęściara2 12.5.2010, 04:52 |
| ja pozbyłam się hemoroidów tą metodą rok temu i do tej pory mam spokój, tylko staram się więcej być w ruchu, mniej siedzieć i lepiej odżywiać | |
| Tytuł: | Świąd odbytu |
| Autor: | Mareczek 12.5.2010, 04:52 |
| A czy ktoś zna jakąś radę na uporczywy świąd odbytu, czy to też hemoroidy? | |
| Autor: | Emilli 12.5.2010, 04:52 |
| ja mam hemoroidy zewnętrzne i często odczuwa świąd w okolicach odbytu, czasami też lekkie krwawienie, lekarz przepisał mi Posterisan H , świetnie działa, polecam. | |
| Autor: | Szczęściara2 12.5.2010, 04:52 |
| : świąt odbytu może być także przy owsikach, radzę przebadac mocz | |
| Tytuł: | Guzki i krwawienie z odbytu |
| Autor: | Ziomal 12.5.2010, 04:52 |
| może ktoś spotkał się z krwawieniem przy okazji hemoroidów, bo ja nie dość, że czuję guzki na tyłku, to jeszcze czasami przy robieniu kupy krwawię dosyć mocno, wstydzę się iść do lekarza bo to takie krępujące, macie jakiś domowy sposób na uporanie się z tym cholerstwem | |
| Tytuł: | Guzki i krwawienie z odbytu |
| Autor: | dobrawróżka 12.5.2010, 04:52 |
| lepiej się przełam i idź do proktologa, hemoroidy to taka sama dolegliwość jak każda inna, a to krwawienie może wskazywać, że coś się dzieje z jelitem grubym | |
| Autor: | 12.5.2010, 04:52 |
| Ta metoda jest skuteczna? Jak długo działa, czy mogą występować nawroty tej choroby po zabiego wysuszania? | |